OPEN OCHTEND

Gaat uw kind straks naar de basisschool? Kom dan een kijkje nemen op onze open ochtend.

Woensdag 30 januari van 09.00 tot 12.00 uur staan de deuren van Het Lichtpunt weer open en bent u van harte welkom op de open ochtend. U krijgt van ons een rondleiding door de school en u ziet Het Lichtpunt in vol bedrijf.

Daarna kunt u onder het genot van een kopje koffie al uw vragen stellen.

Welkom op de website van CBS Het Lichtpunt in Rhoon.

Het Lichtpunt is een Christelijke basisschool waar kinderen vanaf 4 jaar van harte welkom zijn.

Onze school ligt in de prachtige wijk Portland. CBS Het Lichtpunt bestaat als zelfstandige school sinds 1 augustus 2001.

Via de website krijgt u alvast een beeld van onze school. U kunt lezen wat wij met onze leerlingen willen bereiken, wat wij hen aanbieden in een zo rijk mogelijke leeromgeving.

Op CBS Het Lichtpunt willen wij leerling zoveel, zo vaak en zo goed mogelijk laten bewegen. We bewegen 2 keer in de week in de gymzaal, we bewegen in de klas met energizers, we bewegen op onze uitdagende schoolpleinen, we bewegen na school op toernooien en sportdagen.

Mocht u na het bezoeken van onze website behoefte hebben aan aanvullende informatie dan kunt u contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch via 010-2033720 of via de email administratie@cbshetlichtpunt.nl