Sportdagen

Voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 is er jaarlijks in het voorjaar een grote sportdag op de velden van vv Smitshoek. Alle bouwen hebben hier een eigen veld met onderdelen op hun niveau. Groep 8 vervult op de grote sportdag een bijzondere rol. Zij helpen en begeleiden de jongere kinderen tijdens de spelen. Daarmee hebben zij een groot sportief aandeel in deze sportdag.

Kleuter sportmiddag:

Sinds een aantal jaar wordt de sportmiddag voor de kleuters op een maandagmiddag op en om het schoolplein georganiseerd.  Leerlingen uit de bovenbo9uw begeleiden groepjes kleuters langs verschillende spelletjes.

Campussportdag:

Groep 8 neemt jaarlijks deel aan de campussportdag. Een toernooi waarbij er door teams uit groep 8 wordt gesport tegen de groepen 8 van de andere 2 scholen op onze campus. Er is een prijs voor de winnaar, maar de meest begeerde prijs is de prijs voor het sportiefste team.

Koningsspelen:

Naast de sportdagen vieren wij jaarlijks de koningsspelen op de vrijdag voor de meivakantie. Deze dag heeft altijd een sportief karakter en wordt op school georganiseerd.