Activiteitencommissie

Het Lichtpunt heeft een activiteitencommissie. Deze groep ouders is een onmisbare schakel in de school.

Boven van links naar rechts: Annemarie, Annemiek, Yvonne, Jessica
Onder van links naar rechts: Jane, Olga, Mirelle, Brie

De activiteitencommissie bestaat uit een groep enthousiaste ouders. Samen met de leerkrachten worden activiteiten georganiseerd voor alle kinderen op school.

Een aantal van deze activiteiten zijn: de schoolfotograaf, het sinterklaasfeest, de kerstviering, de paasbrunch, de sportdagen, schoolreisjes etc. etc. Een volledig overzicht van alle activiteiten is te vinden in de jaarplanning van de school.

Daarnaast is het bijhouden van de financiën ook een belangrijke taak van de activiteitencommissie. Denk hierbij aan het opstellen van de begroting en de eindbalans en alles wat daar tussen zit. Aan het begin van ieder schooljaar vindt een openbare vergadering plaats waar deze twee overzichten besproken worden met de ouders.

Het Lichtpunt is een grote school met veel leerlingen. De activiteitencommissie heeft daarom bij diverse activiteiten hulp nodig van ouders én ouders willen graag betrokken zijn bij de activiteiten van hun schoolgaande kinderen. De activiteitencommissie coördineert deze hulp van andere ouders.

De activiteitencommissie kent de volgende functies:

Voorzitter- Yvonne Gökmen
Penningmeester- Mirelle Jansen

Als u meer wilt weten over de activiteitencommissie neem dan contact op met één van deze leden.

U kunt ze ook mailen: activiteiten@cbshetlichtpunt.nl

Wij als activiteitencommissie kunnen dit niet alleen. De klassenouders worden regelmatig gevraagd “hulptroepen" te leveren. De klassenouders benaderen vervolgens weer ouders. Het is leuk om te helpen en kinderen vinden het ook leuk wanneer hun vader of moeder meehelpt bij een activiteit!

CBS Het Lichtpunt  |  Binnengracht 4  |  3162 WD Rhoon  |  Tel. 010- 2033720

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.