Skip to main content

Sportdagen

Voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 is er jaarlijks in het voorjaar een grote sportdag op de velden van vv Smitshoek. Alle bouwen hebben hier een eigen veld met onderdelen op hun niveau. Groep 8 vervult op de grote sportdag een bijzondere rol. Zij helpen en begeleiden de jongere kinderen tijdens de spelen. Daarmee hebben zij een groot sportief aandeel in deze sportdag.

Kleuter sportmiddag

Sinds een aantal jaar wordt de sportmiddag voor de kleuters op een maandagmiddag op en om het schoolplein georganiseerd.  Leerlingen uit de bovenbo9uw begeleiden groepjes kleuters langs verschillende spelletjes.

Campussportdag

Groep 8 neemt jaarlijks deel aan de campussportdag. Een toernooi waarbij er door teams uit groep 8 wordt gesport tegen de groepen 8 van de andere 2 scholen op onze campus. Er is een prijs voor de winnaar, maar de meest begeerde prijs is de prijs voor het sportiefste team.

Koningsspelen

Naast de sportdagen vieren wij jaarlijks de koningsspelen op de vrijdag voor de meivakantie. Deze dag heeft altijd een sportief karakter en wordt op school georganiseerd.